X

European Car Trade Company

European Car Trade Company is gespecialiseerd in de inkoop van kwalitatief hoogwaardige auto’s voor de B-2-B markt. Door ons uitstekende netwerk zijn we in staat om zeer voordelig vrijwel alle merken voor onze klanten in te kopen.

Onze klanten zijn vooral universele autobedrijven en leasemaatschappijen. Daarbij zoeken we in opdracht naar aanbiedingen en kijken we pro-actief  welke mooie deals we aan ons netwerk kunnen bieden.

Scherpe prijzen, goede service en een snelle levering kenmerken onze werkwijze. Meer weten over European Car Trade Company? Bel ons voor een afspraak en graag ontvangen we u op ons kantoor in Zwaanshoek of komen we bij u langs.

Neem contact op

Onze locatie

Het kantoor van European Car Trade Company in Zwaanshoek heeft naast een eigen groot parkeerterrein ook uitgebreide stallingsloodsen en garage.

Ons Team

Floor de Roos

Floor de Roos

Office Manager

,In de praktijk zorg ik ervoor dat al het regelwerk gedaan wordt en stuur ik backoffice aan. Afspraken maken, organiseren en zorgen dat klanten tevreden zijn.

Saskia Backer

Office Manager

Zorgen dat de juiste bestelling op tijd op de juiste plek komt. De hele dag onderweg zijn en alles exact op tijd leveren dat vind ik eigenlijk constant uitdagend.

Jan Nigten

Jan Nigten

Directeur

Met European Car Trade Company zetten we ons allemaal in voor het beste aanbod voor de beste prijs. De beste deals maken voor onze klanten daar draait het om.